Tuesday, September 17, 2019


Uhapšena majka koja je ostavila bebu u kontejneru

By GLASRAZUMA.RS , in HRONIKA , at 27/08/2019

Majka koja je ostavila bebu u kontejneru u beogradskom naselju Žarkovo je uhapšena i noj je određeno policijsko zdržavanje, rekao je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

Stefanović je kazao da zbog teške kvalifikacije krivičnog dela ženu očekuje i pritvor. “Hvala svim organima koji su doprineli da ovaj život bude spasen”, rekao je Stefanović.

Kako su objavili mediji, u pitanju je 33-godišnja žena.

Upitan o napisima da je ispred stadiona Rajko Mitić postavljen tenk, Stefanović je rekao da je to “maketa tenka” koja ima gusenicu.

“Tužilaštvo se izjasnilo da tu nema elemenata krivičnog dela. Da nema ničega što se radi po službenoj dužnosti. Policija više nema ni osnov za dalje postupanje. Na maketi ne postoji bilo šta što može fizički da ugrozi živote građana”, rekao je Stefanović.

On je rekao da komunalni organi treba da vide da li to tu može da stoji.

Na pitanja o večerašnjoj utakmici, Stefanović je rekao da ne očekije značajnije probleme i pozvao posetioce stadiona da navijačka strast ne naruši tu lepu sliku.

Upitan o pozivu britanskog ambasadora Srbima na Kosovu da ne glasaju za kriminalce, Stefanović je rekao da bi voleo da čuje ko su ti kriminalci.

Komentarišući lažnu vest da je Vučić poručio da Srbiji nisu potrebni srručnjaci poput Miodraga Stojkovića, Stefanović je rekao da je to zloupotreba i da se nada da će se otkriti motivi kreatora vesti.

IZVOR: FONET